Apple Pay redo för Danske Banks kunder

Idag ger Danske Bank sina kunder tillgång till Apple Pay, vilket är ett enkelt och säkert sätt att betala på. Med Apple Pay på iPhone, Apple Watch, iPad och Mac kan kunden snabbt och enkelt göra sina köp i butiker, appar och på webbplatser.

Danske Banks ambition är att erbjuda de tjänster som dagens och morgondagens kunder efterfrågar.
– Vi är glada över att vi nu kan lansera ytterligare en digital betalningslösning till våra kunder. Vi vet att just Apple Pay har varit en mycket efterfrågad lösning bland våra kunder så vi ser därför mycket fram emot hur nyheten kommer att tas emot, säger Berit Behring, vd Danske Bank Sverige
Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. När kunden använder ett kredit- eller betalkort med Apple Pay lagras inte de faktiska kortnumren på enheten eller på Apple-servrar. Istället tilldelas ett unikt kortnummer som krypteras och lagras säkert i kundens enhet. Varje köp är auktoriserad med en unik dynamisk säkerhetskod.

Med iPhone och Apple Watch kan kunderna betala med Apple Pay i butiker, restauranger, taxibilar, automater och många fler platser. Vid köp med Apple Pay i appar eller på webben med Apple Pay behöver kunderna inte fylla i långa kontoformulär manuellt eller skriva upp frakt- och faktureringsuppgifter flera gånger. Varje Apple Pay-köp autentiseras med antingen ansiktsigenkänning, Touch ID, eller enhetens lösenord.

För mer information om Apple Pay, besök: http://www.apple.com/apple-pay/