Danske Bank träffar 50 000 skogsentusiaster från hela världen

Vart fjärde år arrangeras Elmia Wood på Bratteborgs Gård utanför Jönköping. Det är en internationell skogsmässa som lockar tusentals besökare från stora delar av världen.

På mässan, som är uppbyggd i skogen, har besökaren möjlighet att knyta kontakter och göra affärer med branschfolk. Det är ett ypperligt tillfälle att uppdatera sig inom den senaste tekniken, testa skogsmaskiner i sin naturliga miljö eller lära sig mer om skog och ekonomi. Över 500 utställare finns på plats och det finns något som lockar både den stora och lilla skogsägaren eller entreprenören.

Längsmed den flisbelagda skogsvägen befinner sig Danske Bank i monter 526. Hos oss kan besökaren slå sig ner en stund för att diskutera skog och ekonomi med några av Danske Banks kunniga skogs- och lantbruksspecialister. På plats är bland andra Danske Banks experter Johan Freij och Emma Frödå.

-Vi på Danske Bank tycker om personliga möten och därför är Elmia Wood ett unikt tillfälle för oss att träffa kunder och potentiella kunder i deras rätta miljö, nämligen skogen, säger Emma Frödå, ansvarig för lantbruksdelen inom Danske Banks affärsområde Skog & Lantbruk.

Mer information om mässan finns här:

https://www.elmia.se/wood/