Karnell Group trotsar noteringstorkan på Börsen

Karnell Group är ett investmentbolag som har 12 portföljbolag. De är en aktiv och långsiktig ägare av industriteknikbolag och hållbarhetsfrågor är en viktig del av processen när de utvärderar bolag inför ett köp. Vissa bolag har inte allt på plats, men där gör Karnell Group investeringar för att rusta bolaget för framtiden menar Petter Moldenius, som betonar att de är en långsiktig ägare.

Under det första kvartalet 2024, trots börstorkan under 2023, bestämde sig Karnell Group att notera bolaget på Nasdaq Stockholms huvudlista. Vi tog chansen att träffa Karnell Groups VD, Petter Moldenius, på Nasdaq för en pratstund om företagets strategier, hållbarhetsåtaganden och framtidsutsikter.

Karnell Group, ett framstående investmentbolag, äger 12 portföljbolag. Som en aktiv och långsiktig ägare till industriteknikbolag, är hållbarhet en central aspekt i deras utvärderingsprocess vid potentiella företagsköp. Enligt Petter Moldenius, kan vissa företag sakna nödvändiga hållbarhetsprocesser, men här stiger Karnell Group in och investerar för att förbereda företagen för en hållbar framtid. Han understryker att Karnells roll som långsiktig ägare är avgörande.

Se hela intervjun med Petter Moldenius, VD för Karnell Group.