27 Jun 2017

Frihetspengar

6 av 10 svenskar saknar idag ett långsiktigt sparande. Samtidigt som det är ett faktum att vi lever allt längre och får allt mindre i statlig pension, dessutom är svenska hushåll bland Europas mest skuldsatta.

Idag pratar vi om att fånga dagen, leva i nuet. Vi spenderar mer tid med vänner och familj. Vi vill kunna köpa vår drömbostad, lämna ett trist jobb eller sätta guldkant på tillvaron...

Idag pratar vi om att fånga dagen, leva i nuet. Vi spenderar mer tid med vänner och familj. Vi tar bättre hand om oss själva och vår omvärld. Vi vill kunna köpa vår drömbostad, lämna ett trist jobb eller sätta guldkant på tillvaron. För att det ska bli verklighet krävs ”Dra-åt-helvete-pengar” – nyckeln till frihet.

Är du på plats i Almedalen den 3 juli? Kom och lyssna på bland andra investeringsproffset och modellen Victoria Silvstedt, ekonomen och Tv-profilen Patrick Grimlund, dessutom medverkar även Andreas Bergström, vice vd för Fores och programchef för ekonomiska reformer. De delar med sig av sina erfarenheter och ger sin syn på vikten av att ha en ekonomisk plan tillsammans med med mig.

Välkommen!
Berit Behring, vd Danske Bank Sverige

När: måndagen den 3 juli
Tid: 16:00 – 16:45 (mingel från kl.15.40)
Plats: Wisby Strand Congress & Event, Donnersgatan 2