Danske Bank stöttar kvinnliga entreprenörer

– Det är fortfarande färre grundare av företag som är kvinnor. Det vill jag och Danske Bank ändra på. Med vår digitala kampanj #IamTheChange hoppas jag att vi kan få fler kvinnor att starta företag, för kvinnor behövs verkligen för Sveriges utveckling. En person som har skapat framgångsrika företag och som jag inspireras av är Anitha Schulman, säger Berit Behring vd på Danske Bank och fortsätter;

– Anitha Schulman är oerhört driven och det är roligt att hon vill vara med att lyfta FemTech. Hon är en förebild för många kvinnor och jag tror att hon kan få många personer att förverkliga sina affärsdrömmar avslutar Berit Behring.

Startup Weekend FemTech äger rum den 8-10 september och har totalt 60 platser. Biljetter säljs via Stockholm startup weekends webb och har redan väckt stort intresse. Eventet startar med utformning av affärsidéer, sedan delas deltagarna in i valda grupper som utvecklar affärsidéerna. Presentation av affärsidéerna sker på söndagen och vinnargruppen koras. Alla deltagare handleds av erfarna mentorer från olika aktörer däribland Danske Banks experter.

Missa inte Anitha Schulmans Instagramfilm och här köper du biljetter till Startup Weekend FemTech.

Tidningen Resumé skrev tidigare idag om vår kampanj #IamTheChange. Läs artikeln här!