Drömmer du om arbeta på en startup? Nu finns 360 möjligheter

Drömmer du om att arbeta på en startup eller göra verklighet av dina startup-idéer. Under pandemin har antalet startups ökat liksom behovet av kompetens för att kunna växa.

The Hub är Danske Banks Startupplattform som knyter samman startups med riskkapital, kompetens och nätverk. Över 100.000 jobb har annonserats sedan starten 2016. Under pandemin har tillväxttakten inom startup communityn inte avtagit, utan tvärtom har man fortsatt att växa, rekrytera och utveckla sin verksamhet. Under 2020 sattes ett nytt rekord för volymen av riskkapital som investerats i startups. Sverige ligger nu bland toppnationerna i världen när det avser just investeringar i startup bolag, inte minst inom impact tech. Och för att kunna växa behöver man fler som är med och bygger framtidens unicorns och här finns möjligheter för dig.

Nyhet! Nu adderar vi kategorin distansarbete

Trots att det är en sommarperiod så finns drygt 360 lediga jobb hos de svenska startupbolagen på The Hub. Många tjänster finns inom områden som utveckling, design och marknadsföring som är nyckeln till framgång för att kunna växa. Det finns ännu fler lediga jobb om du är intresserad av att arbeta i exempelvis Danmark eller Finland. Under pandemin har startups i Sverige och Norden fortsatt att växa och behovet av kompetens är stort. Därför inför vi en ny kategori, distansjobb. Något som passar dig som vill ha större frihet och inte minst en bredare arbetsmarknad. Världen är öppen.

Vill du bygga en startup? På the Hub kan du hitta en cofunder

Man behöver inte ha en unik produkt eller idé för att sjösätta sin startup men det kan också handla om att utveckla något som redan finns. På the Hub finner du 1000-tals bolag som är verksamma inom ett brett antal områden och Impact tech är ett växande område. Företag som Oatly, Mindler och Karma är några som på kort tid vuxit sig starka. På the Hub finns möjlighet att finna en co-funder men också kontakter till riskkapital och närverk som kan vara mycket värdefulla under tillväxtfasen.

Så oavsett om du söker efter jobb hos en startup eller om du vill starta ett eget bolag så hittar du det du söker på TheHub www.thehub.io