Norges startup-drottning går till TheHub.se

Danske Banks och SUP46:s TheHub.se är en tjänst som fungerar som en mötesplats för startups som vill knyta kontakt med investerare. Via den digitala plattformen som även är en rekryteringsplats för arbetssökande, kan företag hitta spetskompetens och medgrundare. I Norden erbjuder TheHub ytterligare verktyg såsom juridisk rådgivning, presentationshjälp och information om aktuella och relevanta event.

– Att stärka ekosystemet för startups är en passion för mig. Jag är stolt över att fått möjligheten att arbeta för TheHub.se. Jag ser fram emot att utveckla plattformen för startupscenen i Sverige och Norden ytterligare och att hjälpa startups med att rekrytera talang och komma i kontakt med investerare, säger Stina Liland.

– Det känns väldigt bra att vi har rekryterat Stina Liland till TheHub.se. Stinas insikter och expertis är något som jag välkomnar för utvecklingen av vår plattform. Den digitala plattformen är en naturlig del i vårt arbete med att stödja entreprenörer på deras tillväxtresa. Om vi i ett tidigt skede förstår deras behov och lyckas skapa en relation, ger det oss bättre möjligheter att vara med på de unga bolagens framtida resa, säger Berit Behring, vd Danske Bank Sverige.

Idag har TheHub.se:
+700 startups som registrerat sig på sajten
+240 företag som söker rådgivare
+280 företag som söker finansiärer
+6000 jobbansökningar sedan starten 2016