Tre lovande svenska startups som expanderar

Danske Banks TheHub är en öppen digital plattform byggd av entreprenörer för entreprenörer. Plattformen samlar startups och är en mötesplats för att finna investerare, men fungerar även som rekryteringsplats för människor och företag – som i sin tur kan hitta både spetskompetens och medgrundare.

Ta en titt på dessa lovande tillväxtbolag som behöver nya människor med spetskompetens:

Strossle är ett snabbt växande medieteknikföretag som hjälper utgivare att öka innehållsfördelningen, och annonsörerna att driva kvalitetstrafik. Med maskininlärning och stora datamängder säkerställer de att att varje användare får optimal blandning av innehåll och annonser. Artificiell intelligens för media helt enkelt. Ett bolag som älskar data. Låter det här intressant? De letar just nu efter en Software Engineer och en Data Engineer.

Yepstr är en app där ambitiösa ungdomar kan hitta jobb i sitt grannskap som trädgårdsskötsel, vara hundvakt eller ta hand om barnpassning. Betalning sker via kort och Yepstr ser till att processen är smidig, att skatterna är rätt och att försäkring ingår. Just nu letar bolaget efter en Full Stack Developer samt en Head of Development.

Karma är en digital plattform för att minska matavfall. I stället för att kasta mat bort säljer restauranger och livsmedelsbutiker den genom Karma till ett rabatterat pris. Konsumenterna köper mat direkt via appen och får högkvalitativ mat för mindre pengar. En win-win-affär! Vill du hjälpa till att minska matsvinnet? Karma letar bland annat efter en Data Drive Backend Developer, Technical Frontend Developer med flera. Kolla in deras utannonserade tjänster här.

Här hittar du fler spännande och innovativa bolag som letar efter nya kollegor!

 

Den ursprungliga artikeln hittar du här.