Tjejkväll med Börsen – se sändningen här!

Igår kväll, den 6 oktober, genomförde vi för andra året i rad sändningen Tjejkväll med Börsen, i samarbete med Nasdaq Stockholm och Aftonbladet. Ebba von Sydow programledde.

Här kan du titta på sändningen.

Fredrik Ekström och Adam Kostýal från Nasdaq intervjuas av Ebba von Sydow

Denna gång sände vi Tjejkväll med Börsen live från Nasdaq, med en mängd intressanta talare. Bland annat pratade Danske Banks egna experter Maria Landeborn och Jennie Sandén om vikten av att ha ett långsiktigt sparande, hur man ska tänka när börsen går ner och allt lyser rött (hint: sälj inte av dina aktier i panik!) och varför det är viktigt med en bra riskspridning. Vi intervjuade också Jens Nyström, finanschef på Björn Borg AB, samt Katarina Grönwall, kommunikationschef på OX2, kring respektive företag, deras utmaningar och mål för framtiden. Dessutom pratade Fredrik Ekström, VD på Nasdaq Stockholm, och Adam Kostýal, europeisk listningschef Nasdaq, hur börsen egentligen fungerar.

Agenda:

  • Såhär kan du tänka kring investeringar när det skakar på börsen!
    Lyssna till experterna Maria Landeborn (sparekonom) och Jennie Sandén (privatekonom) och ställ dina frågor kring sparande, börsen och privatekonomi.
  • Varför börsen? Och hur funkar det på börsen när det inte bara stiger?
    Fredrik Ekström & Adam Kostyál från Nasdaq
  • Jens Nyström, CFO, Björn Borg och Katarina Grönwall, Kommunikationschef OX2, berättar om bolagen bakom aktien