Charge Amps – användarvänliga laddlösningar är nyckeln

Charge Amps är ett laddlösningsbolag som startade i Stockholm 2012. Syftet var att skapa en laddare för elbilar som var enkel att använda, hållbar och estetiskt tilltalande. Än idag genomsyrar detta syfte all produktutveckling som bolaget gör. Hos Charge Amps är återvunnet material i fokus och man arbetar ständigt med att förbättra produktionskedjan ytterligare. I dag har Charge Amps försäljning på 15 marknader och erbjuder produkter för både privatpersoner och företag.

Charge Amps vd Johannes Boson, understryker att den viktigaste framgångsfaktorn för bolaget är just användarvänliga produkter. Fokus ligger ständigt på att det ska vara smidigt för kunden i deras övergång till en fossilfri mobilitet.

Den makroekonomiska situationen med hög inflation och hög ränta i kombination med att många länder har dragit in sina elbilsbidrag påverkar givetvis hela elbilsmarknaden. Men Johannes är fortsatt positiv och menar att Charge Amps med sina starka ägare och sin starka konkurrenskraftiga produktportfölj kommer ta sig igenom denna tuffa period.

Hör Johannes Boson berätta mer om bolaget och vart han tror att Charge Amps är om 5 år.